UAB „Bene Trucks Lietuva“, esanti Lenkijos DBK Group – vienos iš komercinio transporto pardavimo ir kompleksinio aptarnavimo lyderių Europoje, dukterinė įmonė ir vienintelis Vokietijos gamintojo „Kögel Trailer GmbH & Co. KG“ atstovas Lietuvoje, Kėdainiuose susirinkusiems Lietuvos vežėjams pristatė naujos kartos Kögel puspriekabę.

Improvizuotu ekspozicijos paviljonu paversta balta tentinė puspriekabė Kögel pritraukė didžiausią vežėjų dėmesį. Pro pravertą šoną, laipteliais buvo galima patekti į jos vidų ir apžiūrėti ten esančius informacinius stendus bei puspriekabės konstrukcijas – įsitikinti, kaip patvariai sutvirtintas rėmo sijos ir kampai, pamatyti, kaip reguliuojamas aukštis, pajausti, kaip patogiai slankioja Kögel puspriekabės tentas.

„Nuo šiol vežėjams, galvojantiems atnaujinti savo vilkikų parką ar įsigyti naujas puspriekabes krovinių gabenimui nebereikės rūpintis, kaip suderinti vilkikų ir puspriekabių aukštį. Įsigydami naująją, reguliuojamo aukščio Kögel puspriekabę, jie ją nesunkiai galės prikabinti bet kuriam iš turimų balninių vilkikų“, – sakė UAB „Bene Trucks Lietuva“ generalinis direktorius Julius Jankauskis, džiaugdamasis didžiuliu vežėjų susidomėjimu inovatyvia Kögel produkcija.

 

„Nuo savo pirmtakų ši tentinė puspriekabė skiriasi tuo, kad yra reguliuojamo aukščio ir tinka tiek aukštesniems, tiek ir žemiems balniniams vilkikams. Pasiūlydamas įnovatytų sprendimą, Kögel ne tik išsprendė senokai daugeliui vežėjų „galvos skausmu“ buvusį klausimą, bet ir dar labiau sustiprino savo, kaip rinkos lyderio, pozicijas“, – susirinkusiesiems pasakojo J. Jankauskis.

Čia pat buvo galima išsamiau susipažinti ir su kitais „Bene Trucks Lietuva“ šiuo metu siūlomais produktais, tarp kurių ryškesnė yra puspriekabių nuomos „Bene Rent“ paslauga. Ji patogi vežėjui, nes apima civilinės atsakomybės ir Casco draudimus, visų transporto priemonei priklausančių einamųjų mokesčių bei rinkliavų administravimą, o taip pat – planinių aptarnavimų išlaidas ir visas remonto išlaidas, kurios iškilo ne dėl nuomininko kaltės.

Nemažiau dėmesio sulaukė ir Kögel savivartės, žemos važiuoklės bei pasukamo vežimo puspriekabės. Vežėjai taip pat domėjosi atsarginėmis dalimis bei servisu.